Vlierlanden Ommen
Nieuwsbrief december 2020

Voorbereiding verloopt voorspoedig

Voorbereiding verloopt voorspoedig

Momenteel zijn we bezig met de aanbesteding van het bouw- en woonrijp maken van Vlierlanden fase 2. Door middel van een openbare aanbesteding zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare samenwerkingspartner. Misschien heb je het al in de krant gelezen. Maar helaas hebben we dit trajecttijdelijk moeten pauzeren. Er was namelijk in 1999 al een afspraak gemaakt met de Timmerhuis Groep over het bouwrijp maken van toekomstige delen van de Vlierlanden. Daarom is met de Timmerhuis Groep een overeenkomst afgesloten en vervolgens hebben we de aanbesteding weer hervat.

Uiteindelijk hebben we alles binnen een kort tijdsbestek weten op te lossen. Er word dan ook geen vertraging opgelopen door deze situatie. De planning is er nog steeds op gericht dat in september 2021 het eerste deel bouwrijp is. En dus de bouwactiviteiten gestart kunnen gaan worden.

Beeldkwaliteitsplan is te vinden op onze website

Sinds een paar weken staat het ontwerp beeldkwaliteitsplan op onze website. We hebben dit gepubliceerd zodat belanghebbenden inspraak kunnen doen op het plan. Het betreft dus een ontwerp is nog niet definitief van toepassing op de Vlierlanden fase 2.

Beeldkwaliteitsplan

Website voor kavelverkoop lanceren we in januari

Zoals het nu lijkt hebben we, nog voor de jaarwisseling, onze nieuwe verkoopwebsite online. We proberen hem dan ook al zoveel mogelijk gevuld te hebben met informatie over de kavels en het proces. Gegevens als kaveloppervlakten en verkoopprijzen zullen ook tegen die tijd bekend worden. Ongeveer een maand later zullen we van start gaan met het inschrijven op de kavels. Uiteraard doen we dit allemaal corona-proof en dus online. Hopelijk is er tegen
die tijd wat meer ruimte om een fysieke startbijeenkomst te organiseren. Mocht dit niet zo zijn dan gaan we dit online doen.  Voor zover deze update, mocht je na het lezen van de nieuwsbrief nog vragen hebben. Stuur dan bericht naar woonteam@ommen.nl.

Het Woonteam Ommen

Veelgestelde vragen Inschrijven voor de nieuwsbrief Contact opnemen