Haven Oost nieuwbouw
Haven Oost

Haven Oost

Haven Oost wordt een gezellige, bruisende en eigentijdse wijk, dichtbij de stadse voorzieningen. Een gemengd woon-en werkgebied met stadse kwaliteiten.

Haven Oost nieuwbouw

Wonen in Haven Oost

Haven Oost wordt een gezellige, bruisende en eigentijdse wijk,  dichtbij stadse voorzieningen. Haven Oost wordt een gemengd woon-en werkgebied met stadse kwaliteiten. De herontwikkeling van de loods van een voormalig spuit- en straalbedrijf gaat daarin een grote rol spelen. Daar wordt ruime gecreëerd voor ondernemerschap en sociale functies. Er komen ongeveer 100 woningen in de verkoop of verhuur. Een aantal kavels worden als vrije kavels verkocht. Kijk hieronder de video van de eerste informatiebijeenkomst gehouden op 25 november 2020.

Haven Oost nieuwbouw

De kenmerken van Haven Oost: 

 • Levendigheid: door de centrale locatie en samenkomst van werken en wonen, wordt Haven Oost een levendige wijk.
 • Ondernemerschap: in de loods, die een complete herinrichting zal ondergaan, kun je een ruimte huren om te werken.
 • Eigentijds: de wijk wordt modern met een eigen karakter, welke je in de bouwstijl terug zal gaan zien.
 • Duurzaam: aanpassen aan de natuur, dat is het motto! Zonnepanelen en een afwateringssysteem zullen een onderdeel van de wijk worden.

Ben jij geinteresseerd in de nieuwbouwwijk Haven Oost en wil je volledig op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hier in.

  Dit formulier verzamelt je naam en e-mail, zodat we reacties kunnen opvolgen. In ons privacybeleid vind je meer inforamtie over hoe en waarom we uw gegevens bewaren.

  Toestemming*

  In ontwikkeling

  Voorbereiding

  In voorbereiding

  Start inschrijving

  Zomer 2022

  Veelgestelde vragen Inschrijven voor de nieuwsbrief Contact opnemen