Vlierlanden

De Vlierlanden Fase 2

De Vlierlanden is een groene nieuwbouwwijk op de grens van stad en land. Het project bestaat uit vier fases met ieder een eigen plan.

De inschrijving voor fase 2A is geopend

Op 10 mei om 12:00 uur is de inschrijving op kavels in fase 2a geopend. In totaal heb je 3 weken de tijd om je in te schrijven op je voorkeurskavel. We hebben de inschrijving zo georganiseerd dat je online inzicht hebt in hoeveel gegadigden zich hebben ingeschreven per kavel. Op deze manier kun je dus zelf een afweging maken op jouw kansen bij de loting. Hoe hoger het aantal inschrijvers, hoe kleiner jouw kans. Tijdens de inschrijfperiode is het ook mogelijk om van kavel te wisselen.

Let op: Per persoon, per echtpaar, per samenlevingsverband of per koppel (voor twee-onder-één kap), kan maximaal één inschrijving worden ingediend. We controleren hier streng op en bij fraude word je uitgesloten van deelname aan de loting. Heb je je ingeschreven voor een twee-onder-één kap kavel? Dan dient de medebouwer het inschrijf formulier voor de andere twee-onder-één kap kavel in te vullen. Wanneer beide formulieren correct ingevuld zijn koppelt het Woonteam Ommen beide inschrijvingen en verwerkt het als 1 gezamenlijke inschrijving.

De Vlierlanden fase 2 bestaat uit de volgende fases:

Fase 2A: Landelijk wonen in de hoven – Fase 2B: Bijzonder wonen op ‘de Hoogte’ – Fase 2C: Dorps wonen in het hart – Fase 2D: Natuurlijk wonen in het bos
Als eerste gaat de Fases 2A in uitgifte gebracht worden. De kavelkaart vind je onderaan deze pagina.

Bestemmingsplan

Downloads

Verkoopprocedure

Een groene nieuwbouwwijk aan de rand van stad en land

Of je nu een huis wilt kopen of huren, het project De Vlierlanden biedt prachtige kansen. Het project bestaat uit maar liefst 150 kavels. Wonen tussen het groen, mogelijkheden voor jong en oud en goede verbindingen met het centrum van Ommen en het buitengebied.

De Vlierlanden fase 2 is gesitueerd aan de rand van het prachtige Ommense landschap, met een bos in de nabije omgeving. In de wijk zelf wordt veel groen aangelegd, zo komt er een nieuwe bosstrook aan de rand van de wijk, met daardoorheen een wandel- en hardlooppad. De bosstrook zal een mooie overgang gaan vormen tussen de nieuwe wijk en het landelijke gebied.

Ben jij geïnteresseerd in de nieuwbouwwijk de Vlierlanden en wil je volledig op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hier in.

Dit formulier verzamelt je naam en e-mail, zodat we reacties kunnen opvolgen. In ons privacybeleid vind je meer informatie over hoe en waarom we uw gegevens bewaren.

Toestemming*

In voorbereiding

Voorbereiding

In voorbereiding

Start inschrijving

10 mei

Sluiting inschrijving

31 mei

Loting en toekenning opties

4 juni - 15:00 uur

Optieperiode

Maximaal 6 maanden

Ondertekenen koopovereenkomst*

Vanaf oktober

* Koopovereenkomsten kunnen pas getekend worden na het bouwrijp maken.

Kavelkaart fase 2A (prijzen zijn inclusief btw)

Klik op de kavels op de kaart om de kavelinformatie te bekijken.

Kavels (klik op de afbeelding voor de hele kavelkaart)

Het project bestaat uit vier fases met ieder een eigen plan. Totaal komen er ongeveer 150 woningen in de verkoop of de verhuur. Er komen 20 vrije sector huurwoningen en ongeveer 25 sociale huurwoningen. De koopwoningen zullen bestaan uit ongeveer 15 rijwoningen, 44 twee-onder-een-kapwoningen en 46 vrijstaande woningen. Vlierlanden fase 2 bevat een diversiteit aan woningen die geschikt zijn voor verschillende doelgroepen.

Bestemmingsplan 

Beeldkwaliteitsplan
Veelgestelde vragen Inschrijven voor de nieuwsbrief Contact opnemen