Vlierlanden

De Vlierlanden Fase 2

De Vlierlanden is een groene nieuwbouwwijk op de grens van stad en land. Het project bestaat uit vier fases met ieder een eigen plan.

De Vlierlanden fase 2 bestaat uit de volgende fases:

Fase 2A: Landelijk wonen in de hoven
Fase 2B: Bijzonder wonen op ‘de Hoogte’
Fase 2C: Dorps wonen in het hart
Fase 2D: Natuurlijk wonen in het bos

Fase 2A is inmiddels uitgegeven, de kavelkaart vind je onderaan deze pagina. Alle kavels in deze fase zijn onder optie of al verkocht, de inschrijving is gesloten, ook voor de reservelijst. Fase 2B wordt verkocht in de vorm van projectbouw en Fase 2C & 2D komen binnenkort beschikbaar voor particuliere woningbouw.

Bestemmingsplan

Beeldkwaliteitsplan

Verkoopprocedure

Kavelinschrijving 2c/2D geopend

De inschrijving voor de 43 kavels in fase 2C/ 2D is geopend van 5-12-2022 (09:00 uur) tot en met 23-12-2022 (09:00 uur). Via onderstaande kavelkaart kun je meer informatie vinden over de kavels én je inschrijven.

Ben jij geïnteresseerd in de nieuwbouwwijk de Vlierlanden en wil je volledig op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hier in.

  Dit formulier verzamelt je naam en e-mail, zodat we reacties kunnen opvolgen. In ons privacybeleid vind je meer informatie over hoe en waarom we uw gegevens bewaren.

  Toestemming*

  Tijdlijn Vlierlanden 2 C & D

  Informatiebijeenkomst

  1 december - 16:00 tot 20:00

  Start inschrijving

  5 december - 09:00

  Inschrijving sluit

  23 december - 09:00

  Toekenning kavels

  23 december

  Kavelkaart fase 2C & 2D en (prijzen zijn inclusief btw)

  Klik op de kavels op de kaart om de kavelinformatie te bekijken.

  Kavels (klik op de afbeelding voor de hele kavelkaart)

  Het project bestaat uit vier fases met ieder een eigen plan. Totaal komen er ongeveer 150 woningen in de verkoop of de verhuur. Er komen 20 vrije sector huurwoningen en ongeveer 25 sociale huurwoningen. De koopwoningen zullen bestaan uit ongeveer 15 rijwoningen, 44 twee-onder-een-kapwoningen en 46 vrijstaande woningen. Vlierlanden fase 2 bevat een diversiteit aan woningen die geschikt zijn voor verschillende doelgroepen.

  Bestemmingsplan 

  Beeldkwaliteitsplan
  Veelgestelde vragen Inschrijven voor de nieuwsbrief Contact opnemen