Vlierlanden Ommen
Vlierlanden

De Vlierlanden Fase 2

De Vlierlanden is een groene nieuwbouwwijk op de grens van stad en land. Het project bestaat uit vier fases met ieder een eigen plan.

De inschrijving voor fase 2A opent begin maart

Het gaat niet lang meer duren totdat je je kunt inschrijven op je favoriete kavel. Momenteel wordt het definitieve verkavelingsplan uitgetekend. Tegelijkertijd wordt er een taxatie uitgevoerd voor de nieuwe grondprijzen in de gemeente. Zodra dit is afgerond zijn de oppervlakten van de kavels bekend en kunnen we hier ook een verkoopprijs aan koppelen.

De Vlierlanden fase 2 bestaat uit de volgende fases:

Fase 2A: Landelijk wonen in de hoven
Fase 2B: Bijzonder wonen op ‘de Hoogte’
Fase 2C: Dorps wonen in het hart
Fase 2D: Natuurlijk wonen in het bos

Als eerste gaat de Fases 2A in uitgifte gebracht worden. De voornaamste reden om niet alles tegelijk in de verkoop te doen heeft te maken met de belasting van het gebied. De bouwactiviteiten worden op deze manier uitgesmeerd over meerdere jaren. Zodra alle kavels uit Fase 2A verkocht zijn gaan we van start met de uitgifte van de resterende kavels.

De kavelkaart vind je onderaan deze pagina.

Een groene nieuwbouwwijk aan de rand van stad en land

Of je nu een huis wilt kopen of huren, het project De Vlierlanden biedt prachtige kansen. Het project bestaat uit maar liefst 150 kavels. Wonen tussen het groen, mogelijkheden voor jong en oud en goede verbindingen met het centrum van Ommen en het buitengebied.

De Vlierlanden fase 2 is gesitueerd aan de rand van het prachtige Ommense landschap, met een bos in de nabije omgeving. In de wijk zelf wordt veel groen aangelegd, zo komt er een nieuwe bosstrook aan de rand van de wijk, met daardoorheen een wandel- en hardlooppad. De bosstrook zal een mooie overgang gaan vormen tussen de nieuwe wijk en het landelijke gebied.

Ben jij geïnteresseerd in de nieuwbouwwijk de Vlierlanden en wil je volledig op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hier in.

  Dit formulier verzamelt je naam en e-mail, zodat we reacties kunnen opvolgen. In ons privacybeleid vind je meer informatie over hoe en waarom we uw gegevens bewaren.

  Toestemming*

  In voorbereiding

  Voorbereiding

  In voorbereiding

  Start inschrijving

  Begin maart 2021

  Toekenning

  Eind maart

  Start bouw

  Najaar 2021

  Kavels

  Het project bestaat uit vier fases met ieder een eigen plan. Totaal komen er ongeveer 150 woningen in de verkoop of de verhuur. Er komen 20 vrije sector huurwoningen en ongeveer 25 sociale huurwoningen. De koopwoningen zullen bestaan uit ongeveer 15 rijwoningen, 44 twee-onder-een-kapwoningen en 46 vrijstaande woningen. Vlierlanden fase 2 bevat een diversiteit aan woningen die geschikt zijn voor verschillende doelgroepen

  Beeld- kwaliteitsplan
  Veelgestelde vragen Inschrijven voor de nieuwsbrief Contact opnemen