Vlierlanden

De Vlierlanden Fase 2

De Vlierlanden is een groene nieuwbouwwijk op de grens van stad en land. Het project bestaat uit vier fases met ieder een eigen plan.

De Vlierlanden fase 2 bestaat uit de volgende fases:

Fase 2A: Landelijk wonen in de hoven – Fase 2B: Bijzonder wonen op ‘de Hoogte’ – Fase 2C: Dorps wonen in het hart – Fase 2D: Natuurlijk wonen in het bos
Als eerste gaat de Fases 2A in uitgifte gebracht worden. De kavelkaart vind je onderaan deze pagina.

Bestemmingsplan

Downloads

Verkoopprocedure

Een groene nieuwbouwwijk aan de rand van stad en land

Of je nu een huis wilt kopen of huren, het project De Vlierlanden biedt prachtige kansen. Het project bestaat uit maar liefst 150 kavels. Wonen tussen het groen, mogelijkheden voor jong en oud en goede verbindingen met het centrum van Ommen en het buitengebied.

De Vlierlanden fase 2 is gesitueerd aan de rand van het prachtige Ommense landschap, met een bos in de nabije omgeving. In de wijk zelf wordt veel groen aangelegd, zo komt er een nieuwe bosstrook aan de rand van de wijk, met daardoorheen een wandel- en hardlooppad. De bosstrook zal een mooie overgang gaan vormen tussen de nieuwe wijk en het landelijke gebied.

Ben jij geïnteresseerd in de nieuwbouwwijk de Vlierlanden en wil je volledig op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hier in.

Dit formulier verzamelt je naam en e-mail, zodat we reacties kunnen opvolgen. In ons privacybeleid vind je meer informatie over hoe en waarom we uw gegevens bewaren.

Toestemming*

Inschrijving gesloten

Voorbereiding

In voorbereiding

Start inschrijving

10 mei - 12:00

Sluiting inschrijving

31 mei -12:00

Loting en toekenning opties

4 juni - 15:00 uur

Optieperiode

Maximaal 6 maanden

Ondertekenen koopovereenkomst*

Vanaf oktober

* Koopovereenkomsten kunnen pas getekend worden na het bouwrijp maken.

Kavelkaart fase 2A (prijzen zijn inclusief btw)

Klik op de kavels op de kaart om de kavelinformatie te bekijken.

Kavels (klik op de afbeelding voor de hele kavelkaart)

Het project bestaat uit vier fases met ieder een eigen plan. Totaal komen er ongeveer 150 woningen in de verkoop of de verhuur. Er komen 20 vrije sector huurwoningen en ongeveer 25 sociale huurwoningen. De koopwoningen zullen bestaan uit ongeveer 15 rijwoningen, 44 twee-onder-een-kapwoningen en 46 vrijstaande woningen. Vlierlanden fase 2 bevat een diversiteit aan woningen die geschikt zijn voor verschillende doelgroepen.

Bestemmingsplan 

Beeldkwaliteitsplan
Veelgestelde vragen Inschrijven voor de nieuwsbrief Contact opnemen