Vlierlanden Ommen
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrieven

    Dit formulier verzamelt je naam en e-mail, zodat we reacties kunnen opvolgen. In ons privacybeleid vind je meer informatie over hoe en waarom we uw gegevens bewaren.

    Toestemming*

    Nieuwsbrief december 2022

    Veel belangstelling voor kavels…

    Wat een mooie opkomst was het, direct vanaf de start. We hebben veel geïnteresseerde en potentiële kopers gesproken en hun vragen beantwoord.

    Meer informatie
    Vlierlanden Ommen
    Nieuwsbrief november 2022

    Vlierlanden 2 C&D in uitgifte

    Er komen binnenkort 43 nieuwe kavels beschikbaar om een eigen woning te bouwen… Is dat jouw droom, dan is het nu een goed moment om in te schrijven. Na Vlierlanden Fase 2a starten we nu met de ontwikkeling en uitgifte van Fase 2c en 2d.

    Meer informatie
    Persbericht maart 2022

    Update Haven Oost

    Met de ondertekening van de realisatieovereenkomst tussen gemeente en OCB is groen licht gegeven voor de bouw van 64 stoere woningen in het plangebied Haven Oost.

    Meer informatie
    Vlierlanden Ommen
    Nieuwsbrief januari 2021

    De nieuwe website is online!

    Met trots lanceren wij onze compleet nieuwe, wonen in Ommen website. Je vindt hier alle informatie over wonen in de Gemeente Ommen, bijvoorbeeld over de verschillende woonkernen, actuele nieuwbouwprojecten en het laatste nieuws op het gebied van nieuwbouw.

    Meer informatie
    Vlierlanden Ommen
    Nieuwsbrief december 2020

    Voorbereiding verloopt voorspoedig

    Momenteel zijn we bezig met de aanbesteding van het bouw- en woonrijp maken van Vlierlanden fase 2. Door middel van een openbare aanbesteding zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare samenwerkingspartner.

    Meer informatie
    Vlierlanden Ommen
    Nieuwsbrief oktober 2020

    Start uitgifte van kavels in maart 2021

    In Ommen is er veel vraag naar bouwkavels waarop een eigen woning gebouwd kan worden. De afgelopen jaren zijn er, in de nieuwbouwwijk “de Vlierlanden” al meer dan 200 woningen gerealiseerd.

    Meer informatie
    Veelgestelde vragen Inschrijven voor de nieuwsbrief Contact opnemen