Vlierlanden Ommen
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrieven

  Dit formulier verzamelt je naam en e-mail, zodat we reacties kunnen opvolgen. In ons privacybeleid vind je meer informatie over hoe en waarom we uw gegevens bewaren.

  Toestemming*

  Nieuwsbrief december 2022

  Veel belangstelling voor kavels…

  Wat een mooie opkomst was het, direct vanaf de start. We hebben veel geïnteresseerde en potentiële kopers gesproken en hun vragen beantwoord.

  Meer informatie
  Vlierlanden Ommen
  Nieuwsbrief november 2022

  Vlierlanden 2 C&D in uitgifte

  Er komen binnenkort 43 nieuwe kavels beschikbaar om een eigen woning te bouwen… Is dat jouw droom, dan is het nu een goed moment om in te schrijven. Na Vlierlanden Fase 2a starten we nu met de ontwikkeling en uitgifte van Fase 2c en 2d.

  Meer informatie
  Persbericht maart 2022

  Update Haven Oost

  Met de ondertekening van de realisatieovereenkomst tussen gemeente en OCB is groen licht gegeven voor de bouw van 64 stoere woningen in het plangebied Haven Oost.

  Meer informatie
  Vlierlanden Ommen
  Nieuwsbrief januari 2021

  De nieuwe website is online!

  Met trots lanceren wij onze compleet nieuwe, wonen in Ommen website. Je vindt hier alle informatie over wonen in de Gemeente Ommen, bijvoorbeeld over de verschillende woonkernen, actuele nieuwbouwprojecten en het laatste nieuws op het gebied van nieuwbouw.

  Meer informatie
  Vlierlanden Ommen
  Nieuwsbrief december 2020

  Voorbereiding verloopt voorspoedig

  Momenteel zijn we bezig met de aanbesteding van het bouw- en woonrijp maken van Vlierlanden fase 2. Door middel van een openbare aanbesteding zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare samenwerkingspartner.

  Meer informatie
  Vlierlanden Ommen
  Nieuwsbrief oktober 2020

  Start uitgifte van kavels in maart 2021

  In Ommen is er veel vraag naar bouwkavels waarop een eigen woning gebouwd kan worden. De afgelopen jaren zijn er, in de nieuwbouwwijk “de Vlierlanden” al meer dan 200 woningen gerealiseerd.

  Meer informatie
  Veelgestelde vragen Inschrijven voor de nieuwsbrief Contact opnemen